Szágyi Vendégház

 

MENÜ

Kedves Vendégeink! Összeállítottuk a felmerülő kérdéseket, kérjük figyelmesen olvassák el. Az itt felsoroltak, és a helyszíni házirend el nem olvasása, be nem tartása nem mentesít fel senkit a felelősség alól! Megértésüket köszönjük!

 

 

 Miért kell megmondani, hogy hány órakor érkeznek meg a vendégek?

Azért, mert a tulajdonos nem a házban és nem a faluban lakik.

Senki sem szeret órákig várni, mi sem. "Az idő pénz"!

 

- Miért kell elhagyni a szállást utolsó nap 10 óráig?

Mert a következő vendég érkezése 14 órakor várható. Addig ki kell takarítani.

 

- Miért kell személyesen átadni a házat a vendégnek?

 Az esetleges felmerülő problémák megvitatására csak személyesen van rá mód! Fizetés nélküli távozás és egyéb kellemetlenség (pl. rongálás) esetén rendőrségi feljelentést teszünk! 

 

-Miért kell megadni a lakcímet, telefonszámot stb.?

A telefonszám az elérhetőségért kell. A lakcím alapján állítjuk ki a számlát. Megérkezéskor Bejelentő lapot kell mindenkinek kitölteni, ennek hiányában nem tudják elfoglalni a szállást!

 

  

 - Gyermekek a medencetérbe:

Gyermekek csak szülői engedéllyel tartózkodhatnak a medencetérbe!! Csecsemők, kisgyermekek részére az úszópelenka használata kötelező!

 

-Mit jelent a korlátlan medencetér használata?

A medencetérhez kapnak egy kulcsot. Itt található a medence és az infraszauna. Az infraszaunát és a medencét 24 órába használhatják! Az épített jakuzzi(nyári) kb.17 órától 22 óráig működik minden órában 20 percig, minden automata. Nem a vendég irányítja! Amint igénybe veszik a medencetérbe használatos eszközöket, teljeskörű anyagi felelősséggel taroznak annak épségéért. A hosszabb otttartózkodás esetén (kb.1-2 naponként) a reggeli órákban medencekarbantartást végzünk, ez kb. 1-2 óra. Ezt a vendég tűrni köteles! 

 

- A vendégházban és környezetében egyáltalán nincs térerő!

Tehát nem tudnak telefonálni sem oda, sem onnan. Ha késnek és útközbe szeretnék hívni a vendégházat, hogy értesítsenek bennünket ez nem biztos, hogy sikerülni fog. Inkább egy sms-t, vagy e-mailt írjanak. Az udvaron viszont van térerő, készüléktől és szolgáltatótól függ.

 

- Hogyan igényelhetik a fűtést, fűtési szezonon kívül?

Előtte min. 24 órával kell jelezni, ha igényelnék a fűtést, hiszen ennek technikai előkészületei vannak (fűtő, vízszint ellenőrzés stb.) 

 

 - Szervízes munkálatok:

Sajnos nálunk is néha előfordulhat, hogy valami elromlik, amit csak szakember javíthat meg.  Erre várni kell, míg megjön a segítség,  esetleg akkor jön a szervízes, amikor a házba vendégek tartózkodnak. Hosszabb otttartózkodás esetén az udvaron a parkgondozást is el kell végeznünk. Kérjük a türelmüket és a megértésüket. Ezekért a kellemetlenségekért nem áll módunkban kártérítést téríteni!!

Kérjük, a fenti információ tudatában vegyék ki a szállást!

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.

 

 

 

 

Hírek

 • Szilveszter
  2018-09-29 16:54:51

  A Szilveszter már foglalt!

 • FONTOS!!!
  2016-11-30 17:43:21

  Szállás foglalást, csak írásos(e-mail) megkeresés útján tudunk elfogadni!Telefonbemondásra nem!

  Fontos feltüntetni, név, lakcím, telefonszám, hány fő, ezen belül gyerek - hány évesek.

   

 • Szerelmes hétköznapok

  2 fő/2 éj pezsgőbekészítéssel,

  36.000,-Ft 

  Vasárnaptól csütörtökig foglalható!

Asztali nézet